Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες από 60€
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: +30 2102463998, +30 6978884041

 Γιατί progear247.gr;

Στο progear247.gr δεν αγαπάμε μόνο και πουλάμε εξοπλισμό υψηλής ποιότητας. Είμαστε οι πρώτοι που τα δοκιμάζουμε: οι άνθρωποι μας μπαίνουν στη δυσκολία του μονοπατιού, τον άνεμο και τη βροχή για να φορέσουν ή να τα χρησιμοποιήσουν. Με αυτόν τον τρόπο τα προϊόντα που σας προτείνουμε, ελέγχουμε αν λειτουργούν για εσάς και μπορείτε να τα εμπιστευτείτε.

Θέλουμε να παρέχουμε τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες τιμές, τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.

Παρέχουμε δωρεάν παράδοση προϊόντων και εξόδων αντικαταβολής με την ACS COURIER σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας, αν καλύπτεται το ελάχιστο ποσό παραγγελίας των 60€ / 3kg. Ακόμα και αν δεν είστε εντός των πλαισίων της δωρεάν παράδοσης, οι χρεώσεις των παραδόσεων μας είναι οι πιο ανταγωνιστικές της αγοράς. Δοκιμάστε μας!

Όλα τα προϊόντα μας προέρχονται από τον επίσημο αντιπρόσωπο στην Ελλάδα και φέρουν την εγγύηση της ελληνικής αντιπροσωπείας

Έχετε τη δυνατότητα αλλαγής χωρίς λόγο εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αποστολής με άλλο προϊόν (εφόσον βέβαια αυτό υπάρχει διαθέσιμο)  ή πλήρους επιστροφής των χρημάτων σας.

Από μεγάλες μάρκες, όπως  SeaToSummit, Deuter, Meindl, Helly Hansen, Pinewood, σε μάρκες εξειδίκευσης, όπως  Craghoppers, Restube, Grangers, Katadyn, οι επιλογές μας βρίσκουν εφαρμογή σε όλο το φάσμα των προϊόντων δράσης, άθλησης και υπαίθριων δραστηριοτήτων.

Είμαστε υπερήφανοι για να κάνουμε τα μικρά πράγματα που έχουν σημασία και παίρνουμε την κάθε επισήμανση, παράπονο ή ζήτησή σας – πολύ σοβαρά.

Είμαστε μια 100% ελληνική εταιρεία, με εμπορικές συναλλαγές στην ελληνική επικράτεια.

Συνεργαζόμαστε μαζί σας για να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μιας χρήσης θα γίνουν επαναλαμβανόμενοι πελάτες.

Αντιμετωπίζουμε γρήγορα, ευγενικά και προσωπικά τις ανησυχίες που μπορεί να προκύψουν και έχουμε ειλικρινή διάθεση να λύσουμε κάθε πρόβλημα που ανακύψει, 24 ώρες την ημέρα – 7 ημέρες την εβδομάδα.

Θέλουμε να σας δώσουμε το είδος της υπηρεσίας που θα σας κάνει να θέλετε να πείτε στους φίλους σας για μας.