Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες από 60€
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: +30 2102463998, +30 6978884041

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 

1) Πληρωμή Online με πιστωτική / χρεωστική κάρτα:

Κάντε την παραγγελία σας και πληρώστε χρησιμοποιώντας την πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα σας (Visa, MasterCard, Maestro, Diners, AMEX).

Μέσω της ασφαλούς σύνδεσης του καταστήματός μας με την πύλη πληρωμών της τράπεζας ALPHA BANK, διασφαλίζεται η ιδιωτικότητα της συναλλαγής σας καθώς και των δεδομένων της. 

 

2) Κατάθεση / έμβασμα σε τραπεζικό λογαριαμό

Μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα της παραγγελίας σας, σε οποιονδήποτε από τους παρακάτω λογαριασμούς, αναγράφοντας στην αιτιολογία το όνομά σας.

ALPHA BANK IBAN: GR7701401170117002002025051

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ IBAN: GR0901108900000089000575251

Αφού πραγματοποιήσετε την πληρωμή μπορείτε να μας αποστείλετε την απόδειξη πληρωμής στο info@progear247.gr.
Σε περίπτωση μεταφοράς χρημάτων από άλλη τράπεζα τα έξοδα βαρύνουν αποκλειστικά τον αγοραστή

3) Με αντικαταβολή (μόνο για την Ελλάδα) κατά την παραλαβή των προϊόντων, χωρίς χρέωση αν καλύπτεται το ελάχιστο ποσό παραγγελίας 60 ευρώ και μέχρι 3kg βάρος αποστολής.

Αποστολές με αξία μεγαλύτερη των 500 ευρώ δεν αποστέλλονται με αντικαταβολή, αλλά εξοφλούνται μόνο μέσω e-banking, ή τραπεζική κατάθεση.

 

4) Πληρωμή με μετρητά ή κάρτα (μέσω POS) στην έδρα μας. Για ποσά μεγαλύτερα των 500 ευρώ, η συναλλαγή εκτελείται μόνο με κάρτα.

 

Όλες οι τιμές των προϊόντων περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας, διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Σε καμία περίπτωση δεν γινόμαστε γνώστες των τραπεζικών σας στοιχείων, καθώς το σύνολο της συναλλαγής γίνεται μέσω του κρυπτογραφημένου δικτύου της τράπεζας. Το www.progear247.gr δεν συλλέγει και δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, τα οποία διαχειρίζεται η τράπεζα σε ασφαλές περιβάλλον.

 

ΕΓΓΥΗΣΗ - ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΣ ΕΜΠΟΡΟΣ

Στο progear247.gr εμπορευόμαστε μόνο νέα προϊόντα, αχρησιμοποίητα. Τα προϊόντα μας προέρχονται από τον επίσημο αντιπρόσωπο στην Ελλάδα και φέρουν την εγγύηση της ελληνικής αντιπροσωπείας. Παρακαλούμε, φυλάξτε την απόδειξη αγοράς του προϊόντος, καθώς είναι απαραίτητη για περιπτώσεις ζητημάτων χρόνου εγγύησης προϊόντων και πιθανών επιστροφών χρημάτων. 

Όλα τα προϊόντα μας, έχουν πλήρη διεθνή εγγύηση κατασκευαστή ο οποίος είναι και υπεύθυνος  για κάθε ζημία που οφείλεται σε ελάττωμα του προϊόντος του. Κάθε συμφωνία περιορισμού ή απαλλαγής του παραγωγού από την ευθύνη του είναι άκυρη.

 

ΕΓΓΥΗΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΗ PROGEAR247.GR

Ο στόχος του progear247.gr είναι η δημιουργία πιστών και ευχαριστημένων πελατών. Οι πιστοί πελάτες δημιουργούνται από την ικανοποίηση, την υπέρβαση των προσδοκιών τους και όχι απλά από την κάλυψη των αναγκών τους, που είναι ούτως ή άλλως υποχρέωση μας.

Θα κάνουμε πραγματικά ότι περνάει από το χέρι μας για να σταθούμε δίπλα σε κάθε σας πρόβλημα σε θέμα χρήσης προϊόντος, εγγυήσεων και αλλαγών που πιθανόν προκύψουν.