Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες από 60€
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: +30 2102463998, +30 6978884041

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ
 

Όλες οι αποστολές  εκτελούνται με την εταιρεία ACS COURIER και πραγματοποιούνται μόνο κάθε Σάββατο.

Με το που ολοκληρώνεται η παραγγελία σας, αυτόματα αποστέλλεται ένα επιβεβαιωτικό e-mail από το PROGEAR247 με όλες τις λεπτομέρειες της.

Θα έρθουμε το γρηγορότερο δυνατόν σε τηλεφωνική επαφή μαζί σας για την τελική επιβεβαίωση.

Παρέχουμε δωρεάν παράδοση προϊόντων και εξόδων αντικαταβολής, σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας, ανεξάρτητα του τρόπου πληρωμής, αν καλύπτεται το ελάχιστο ποσό παραγγελίας των 60 € και αποστολή βάρους μέχρι 3 kg* (ογκομετρικά, αυτό μεταφράζεται σε μέγεθος περίπου ένα κουτί παπουτσιών). Το ελάχιστο ποσό παραγγελίας ορίζεται στα 20 €.

HINT: Σε παραγγελίες πέρα των 300 €, δεν έχετε περιορισμό βάρους αποστολής σαν χρέωση και η αποστολή γίνεται με δωρεάν παράδοση. Αν είναι ιδιαίτερα ογκώδες το δέμα (>15 kg), σε συνεννόηση μαζί σας, μπορεί να το προωθήσουμε αν κρίνουμε μέσω πρακτορείου με δική μας χρέωση.

Πότε χρεώνεστε με έξοδα αποστολής;

  • Για παραγγελίες κάτω των 60 € ή

  • για παραγγελίες πάνω από 3 kg.

Το κόστος επιβάρυνσης για το σύνολο της επικράτειας είναι 2,00 € έως 3 kg - Η χρέωση για κάθε ογκομετρικό ή μη kg πέραν των 3 kg είναι 2,00 €.

Πότε χρεώνεστε με έξοδα υπηρεσίας αντικαταβολής;

Το κόστος υπηρεσίας αντικαταβολής σε περίπτωση που η παραγγελία είναι άνω των 60 € είναι δωρεάν, κάτω των 60 €, ανέρχεται στα 2,00 € ανά αποστολή.

Σημείωση: Το βάρος μίας παραγγελίας, ενδέχεται να διαφέρει από το ογκομετρικό ισοδύναμο. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από το συνδυασμό μεγέθους και βάρους  (σύστημα ογκομέτρησης Διεθνούς Οργάνωσης Εναέριων Μεταφορών ΙΑΤΑ). Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού, (περιπτώσεις ελαφριών και συγχρόνως πολύ ογκώδη δεμάτων), τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος και υπολογίζεται πολλαπλασιάζοντας τις τρεις διαστάσεις του δέματος και διαιρώντας δια 5.000. Ογκομετρικό βάρος (σε kg) = μήκος x πλάτος x ύψος (σε cm) / 5.000.

Εξυπηρετούμε και αποστολές σε Κύπρο μέσω ACS COURIER, με χρέωση 15

Στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24% .

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με έναν αριθμό παρακολούθησης κατά την παράδοση της παραγγελίας. Από το banner της ACS COURIER στην αρχική σελίδα μας, μπορείτε να παρακολουθείτε μέσω του voucher number την πορεία της αποστολής σας.

Υπάρχει φυσικά η δυνατότητα σε συνεννόηση μαζί μας και με δική σας μέριμνα να χρησιμοποιήσετε την εταιρεία ταχυμεταφορών που σας βολεύει. Επίσης, ύστερα από συνεννόηση, μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας και από την έδρα μας.

Οι αποστολές με courier πραγματοποιούνται μόνο κάθε Σάββατο.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ / ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Η πολιτική επιστροφών μας είναι 30 ημέρες.

Αν δεν είστε ευχαριστημένοι με την αγορά σας, μπορείτε να μας επιστρέψετε το προϊόν για πλήρη επιστροφή χρημάτων*. Η αποστολή των προϊόντων σε εμάς γίνεται με δική σας χρέωση.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε αλλαγή του προϊόντος (πχ λάθος επιλογής μεγέθους), το αποστέλλετε με δικά σας έξοδα στην έδρα μας και το αποστέλλουμε σε εσάς με τις προαναφερθείσες χρεώσεις.

 

*Για να δικαιούστε επιστροφή, το προϊόν σας πρέπει να συνοδεύεται με την απόδειξη αγοράς του, να είναι αχρησιμοποίητο και στην ίδια κατάσταση που το λάβατε. Πουλάμε μόνο νέα προϊόντα και δυστυχώς δεν μπορούμε να δεχτούμε μεταχειρισμένα αντικείμενα στη διαδικασία αλλαγών. Μπορείτε να το δοκιμάσετε, να επιθεωρήσετε το πακέτο (χωρίς να το καταστρέψετε) αλλά δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν. Πρέπει να είναι στην αρχική άθικτη συσκευασία. Κατά προτίμηση θα πρέπει να στείλετε το προϊόν πίσω στο αρχικό πακέτο αποστολής ή σε παρόμοια πακέτα από χαρτόνι. Δεν μπορούμε να δεχτούμε πίσω πακέτα ή προϊόντα που έχουν υποστεί βλάβη.

Για να ολοκληρώσετε την επιστροφή σας, χρειαζόμαστε απαραίτητα την απόδειξη αγοράς. Μην στείλετε την αγορά σας πίσω στον κατασκευαστή.

Αν εμπίπτει σε διαδικασία εγγύησης, λόγω ελαττωματικού προϊόντος ή λόγω δικού μας λάθους στην παραγγελία, το αποστέλλετε με δική μας χρέωση στην έδρα μας, ανεξαρτήτως βάρους αποστολής και επαναπροωθούμε νέο ή άλλο προϊόν πάλι με δική μας χρέωση.

 

Επιστροφές χρημάτων

Μόλις ληφθεί η επιστροφή σας και επιθεωρηθεί, θα σας στείλουμε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να σας ειδοποιήσουμε ότι λάβαμε το επιστρεφόμενο προϊόν. Επίσης, θα σας ειδοποιήσουμε για την έγκριση ή την απόρριψη της επιστροφής χρημάτων.

Εάν είστε εγκεκριμένοι, τότε η επιστροφή σας θα γίνει μέσω κατάθεσης στον  τραπεζικό σας λογαριασμό  που θα μας ορίσετε, εντός 10 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος. Τυχόν διατραπεζικά έξοδα, επιβαρύνουν τον πελάτη.