Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες από 60€
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: +30 2102463998, +30 6978884041

 ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Οι επιχειρήσεις αποτελούν οντότητες οι οποίες είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με το κοινωνικό σύνολο μέσα στο οποίο δραστηριοποιούνται, επηρεάζοντας και επηρεαζόμενες από τα δεδομένα της εποχής και του χώρου δράσης τους. Οφείλουμε να αναγνωρίζουμε την ευθύνη που μας αναλογεί, απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον.

Σεβόμαστε τις αρχές και τις αξίες που χαρακτηρίζουν τον πολιτισμό μας, τον σεβασμό προς τον άνθρωπο - την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την παροχή ίσων ευκαιριών, τον σεβασμό στο περιβάλλον που κληρονομήσαμε και την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και της ποιότητας ζωής. Στο progear247.gr δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε οτιδήποτε περνάει από το χέρι μας, μικρό ή μεγάλο, για να προσφέρουμε το λιθαράκι μας και να αφήσουμε ένα κόσμο καλύτερο για τις γενιές που θα έρθουν.

 

GROUP BUYS

Εξυπηρετούμε συλλόγους, ομάδες, τμήματα, μονάδες  και μεγάλες παρέες με ειδικές τιμές που μπορούμε να διεκδικήσουμε για εσάς από τους κατασκευαστές μας. 
Ζητήστε μας τι μπορούμε να κάνουμε για ένα πακέτο προϊόντων που καλύπτει τις ανάγκες και θα προσπαθήσουμε πραγματικά να πετύχουμε ότι καλύτερο,  για να βγείτε κερδισμένοι!